Specificatii design pentru comanda

Inainte de a trimite designul pentru imprimare, acesta trebuie verificat. Designul va fi printat in forma primita, fara a se face verificari sau ajustari.Pentru a garanta un circuit bun, de la primul pas si pana la rezultatul final, designul trimis trebuie sa fie din start cel corect.

Acceptam formatul PDF,TIFF pentru fisierele de print. Designul trebuie sa fie trimis la o rezolutie de peste 300dpi. Designul trebuie sa fie trimis intr-un fisier la o dimensiune mai mica de 1 GB. Aparatele de imprimare nu functioneaza cu fisiere la dimensiuni peste aceasta limita.

Designul trebuie sa fie trimis la dimensiunile finale: daca rezultatul trebuie sa aiba 50x50cm, designul trebue sa aiba si el 50x50cm. Modificarea designului astfel incat sa fie imprimat la dimensiuni mai mari poate distorsiona calitatea imprimarii si forma.

Culorile designului imprimat pot fi diferite fata de cele care sunt afisate pe ecranul calculatorului. Acest fapt este cauzat de mai multi factori care nu pot fi controlati in imprimarea digitala pe textile. Putem oferi un serviciu de potrivire a culorii, dar nu putem garanta o potrivire exacta.

Culoarea negru afisata pe ecranul calculatorului poate fi diferita de cea rezultata pe materialul imprimat. Este posibil ca nuanta aleasa pentru design sa nu fie potrivita pentru imprimare. Pentru detalii fine, cum ar fi textele de dimensiuni mici sau liniile, doar K trebuie sa fie setat la 100%. Toate fonturile din design trebuie sa aiba un contur.

Pentru a avea culori consecvente, toate fisierele trebuie sa fie pastrate in aceeasi setare de culoare si in acelasi format. Spre exemplu, aceeasi culoare din Photoshop si Illustrator nu va fi niciodata printata la fel, pentru ca softul de printare citeste diferit fiecare tip de fisier. Din acelasi motiv, setarea culorii si tipul fisierului nu trebuie sa fie schimbate in nicio versiune a aceluiasi fisier.

Albul nu poate fi printat, astfel ca orice zona din imagine de culoare alb va aparea in culoarea materialului pe care se imprima.

Orice instructiuni specifice de imprimare a materialului trebuie sa fie confirmate in scris, inainte de productie. Trebuie sa se tina cont de specificatii precum marginile designului, spatiile dintre sectiuni care nu trebuie sa fie printate, cresterea sau micsorarea designului etc.