CUI NE ADRESAM?

Pasionati de moda

La Colorberry imprimam pentru cei mai creativi pasionati de moda!

Folosind materialele textile ale clientilor nostri sau chiar pe cele din gama noastra, rezultatul va fi intotdeauna la nivelul asteptarilor. Imprimarea se poate face pe o varietate mare de materiale naturale (ex: bumbac, in, matase, vascoza si celofibra) si combinatii cu fibre sintetice (5%).

Metoda noastra de imprimare asigura cele mai bune culori si cea mai buna calitate pentru imprimarea pe materiale textile.

Pentru a-i ajuta pe creativi sa obtina rezultatele dorite, ne adaptam munca in functie de concept. In plus, oferim ajutor si sfaturi pentru imprimarea in cel mai eficient mod posibil pe toata durata de desfasurare a proiectului. Asistenta noastra poate fi solicitata de la primii pasi (setarea si pregatirea fisierului ce urmeaza sa fie trimis pentru imprimare) si pana la livrarea produsului final. Scopul nostru este sa oferim rezultate excelente din punct de vedere al calitatii, intr-un timp cat mai scurt.

Designeri de interior

La Colorberry oferim servicii personalizate de imprimare pe materiale textile pentru interiorul casei sau chiar pentru spatii comerciale.

Imprimarea pe draperii sau tapiserie e o metoda perfecta de a personaliza locuinta personala sau spatiul destinat afacerii dvs, pentru ca ajuta la crearea unui stil unic.

Metoda noastra de imprimare asigura cele mai bune culori si cea mai buna calitate pentru tapiserii sau draperii personalizate. O varietate mare de tipuri de arta (ex: fotografii, imagini de promovare sau reproduceri) pot fi imprimate pe mai mute tipuri de material. Fie ca este vorba despre draperii pentru hoteluri sau materiale pentru re-tapitarea unui scaun, posibilitatile sunt nelimitate!

Pe laga asta, asiguram livrarea rezultatelor la o calitate excelenta, in cel mai scurt timp! In plus, nu exista comanda minima, iar numarul designurilor printate nu afecteaza pretul.